Video/ Merkel viziton kampin e përqëndrimit në Aushvic, humb ekuilibrin gjatë homazheve

Angela Merkel, kancelarja gjermane ka vizituar për herë të parë kampin e përqendrimit në Aushvic në Poloni.

Mirëpo, gjatë homazheve kancelarja duket se ka shfaqur sërish paqëndrueshmëri të shëndetit të saj.

Teksa kryente homazhe, në një moment ka humbur ekuilibrin dhe për pak sa nuk u rrëzua.

Shihni videon: