Video/ Nis protesta e shtatë e opozitës, shqiptarët kërkojnë largimin e Ramës

Opozita shqiptare është mbledhur sërish përpara kryeministrisë në protestën e shtatë kombëtare.

Protestues nga e gjithë Shqipëria janë drejtuar përpara kryeministrisë, ku po bëjnë thirrje për largimin e kreut të ekzekutivit, Edi Rama.

Kërkesa e partive opozitare është që të largohet nga detyra kryeministri Edi Rama, të ngrihet nj qeveri tranzitore, e cila do t’i mundësojë endit zgjedhje të lira e të ndershme.

Vetëm në këtë mënyrë, Shqipëria do të mund të integrohet në Bashkimin Evropian dhe do të arrijë të njëjtin nivel, si të shteteve të tjera që e përbëjnë atë.

përpara kryeministrisë, të rinjtë e FRPD-së të veshur em blu kanë ven dosur yje të verdhë cilët simbolizojnë Bashkimin Evrppian.

Të tjerë mbajnë ën duar tullumbace ku lexohet fjala “Ik”