KRYESORE

Video/ Thyen rregullat e Shengenit, tre shtete të BE-së riathesojnë 36 shtetas shqiptarë

Video/ Thyen rregullat e Shengenit, tre shtete të BE-së

Tre vende të Bashkimit Europian, Franca, Holanda dhe Belgjika janë riatdhesuar sot 36 shtetas shqiptarë më avion 'charter', pasi kishin shkelur kushtet e lëvizjes së lirë në zonën ’Shengen’.

Që prej 1 janarit, mbi 2800 persona janë ri-athesuar për të njëjtën arsye nga vendes e Bashkimit Europian.

Me këtë rast, Ministria e Brendshme dhe Policia e Shtetit apelojnë çdo shtetas që tenton të shkelë kushtet e lëvizjes në zonën Shengen apo të kërkojë azil, se shanset janë zero, pasi Shqipëria është në listën e vendeve të sigurta.

[video width="1280" height="720" mp4="https://cdnimpuls.com/politiko.al/uploads/2019/04/WhatsApp-Video-2019-04-24-at-20.30.09.mp4"][/video]

Ditari politik

Të fundit