Vrau burrë e grua në Fier, ekstradohet nga Vjena i dënuari me burgim të përjetshëm

Është ekstraduar nga Vjena në Tiranë, Viktor Pelivani, 43 vjeç, lindur në Fier.

Gjykata e Apelit Vlorë në maj të vitit 2018 e ka dënuar me burgim të përjetshëm, për veprën penale “Vjedhja me pasojë vdekjen”, kryer në bashkëpunim në vitin 1999.

Bashkë me  Feta Kaja dhe Jurgen Bacja kanë hyrë në banesën e Bajram dhe Natasha Drizës për të vjedhur, por janë vrarë nga autorët gjatë tentativës për t’i grabitur.