“Zgjidhja” e Gjiknurit për banorët e “Astirit”: Si do të dëmshpërbleheni

Damian Gjiknuri u është përgjigjur banorëve të “Astirit” se si do të dëmshpërblehen pas shembjes së banesave të tyre. Qeveria, zgjidhjen e jep me kredi të buta dhe banesa sociale. “Janë 464 objekte të prishura ndër vite të kësaj kategorie. Një pjesë me dokumenta dhe të shpronësuar. Ne kemi menduar një zgjidhje për personat që … Continue reading “Zgjidhja” e Gjiknurit për banorët e “Astirit”: Si do të dëmshpërbleheni