Flash News

POLITIKOFF

Kush është vajza shqiptare që i theu zemrën Drake

Kush është vajza shqiptare që i theu zemrën Drake

Drake ka publikuar ditën e djeshme videoklipin "Polar Opposites" me simbolet shqiptare, ku është bërë e ditur se është një dedikim ndaj një vajze shqiptare.

Sipas mediave "Mariana" në tekstin e reperit është një vajzë modele të cilës i është zbuluar dhe imazhi. Ajo nuk është nga Tirana por nga Prishtina dhe është Fashion Designer. Ajo ka studiuar për farmaceutikë në Londër e më pas është zhvendosur në New York, ku pas studimeve ka hapur dhe një brand të vetin në lidhje me modën.  

Drake flet në tekst për një vajzë e cila i ka bërë "block" në rrjete sociale dhe që ai e quan të "papjekur" dhe "bipolare". 

Pjesë nga teksti i këngës

Pse duhet të dëgjosh propagandën?

Sapo thyem akullin dhe tani të dyja po largoheni

U tregova i sjellshëm, nuk të kuptoj

Duhet ta lësh motrën tënde të jetë zëri i arsyes

Ose po e lexoj gabim mesazhin tënd

Ose thjesht veprimet e tua po më mashtrojnë?"

Të fundit