Flash News

E-TJERA

Zbardhet lista e Ballit Kombëtar për zgjedhjet e 25 prillit, Alimadhi: Kush merr një votë më shumë fiton mandatin

Zbardhet lista e Ballit Kombëtar për zgjedhjet e 25 prillit, Alimadhi:

Balli Kombëtar është partia e radhës e cila ka bërë publike kandidatët e saj për deputet për zgjedhjet qendrore të 25 prillit. Këtë gjë e ka bërë me dije vet kreu i kësaj force politike, Adriatik Alimadhi përmes një postimi në rrjetet sociale.

Kjo listë nuk është përfundimtare, pasi Alimadhi fton çdo ballist dhe çdo familje që kanë pasur lidhje historike me Ballin Kombëtar t’i bashkangjitet. Balli Kombëtar duket se do të garojë me lista të hapura, pasi sipas asaj që deklaron Alimadhi, ai që merr më shumë vota merr mandatin dhe jo ai që është në krye të listës.

Deklarata e plotë:

Te dashur anëtare, te dashur simpatizante te partise Balli Kombëtar, te dashur miq te kesaj faqe, kjo eshte lista e kandidateve per deputet te zgjedhjeve te pergjithshme parlamentare te 25 prillit 2021, Qarku Tirane.

Bej me dije sipas vendimit te kryesise se listat jane te hapura dhe kush merr nje vote me shume fiton mandatin.

Ftoj çdo Ballist dhe çdo familje qe kane pasur lidhje historike me Ballin Kombetar t’i bashkangjitet kesaj liste jo përfundimtare ne percaktim.

Ftoj çdo shqiptar i cili e ndjen veten se mundet te konkuroje eshte i mirepritur sipas legjislacionit te fitoje te gjitha te drejtat sipas kontributit.

Jeni te mirepritur deri ne afatin kohor ligjor per dorezimin e kerkeses tuaj

Ju mirepresim.

Koha per Ballin Kombetar.

1 – Adriatik       Alimadhi

2  – Kujtim         Lamaj

3  – Xhumelina  Dervishi

4 - Arlindo Toro

5 – Qazim    Mesiti

6 – Bukuri     Sakolli

7 – Luan        Mullai

8 –  Endri     Kaleshi

9 - Viola Bami

10 – Adnand      Xhaferaj

11- Petrit          Kamberi

12- Railda        Droboniku

13 – Mestan     Myftarago

14- Denis Cakmashi

15 - Vanessa Hysenllari

16 - Arjanit Lami

17 – Ilir   Asllanaj

18 – Klajdi       Hida

19 - Ina Telallari

20 – Ardian       Dusha

21 – Elton          Lloha

22 – Lumturi     Proko

23 - Elidjon Caco

24 – Sokol         Ahmeti

25 – Gurie         Haxhillari

26 – Dritan        Troksi

27- Anil Gerboti

28 – Elvira         Shala

29 – Gerald       Rroshi

30 – Gjergji       Hatellari

31 – Cyme        Lulaj

32 – Erind         Hoxha

33 - Alfred Bukaçi

34 - Vanina Kellezi

35 – Avdi          Meli

36 – Edmond   Agolli

37 – Eduart      Lamaj

38 - Klodjan Alija

Ditari politik

Të fundit