Kosova

Vendoset data kur do të mbahen zgjedhjet lokale në Kosovë

Vendoset data kur do të mbahen zgjedhjet lokale në Kosovë

Është marrë vendimi se kur do të zhvillohen zgjedhjet në Kosovë. Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani pas përfundimit të konsultimit me subjektet politike më 2 qershor 2021 dhe në mbështetje të Ligjit për Zgjedhjet Lokale në Kosovë, ka caktuar 17 tetorin 2021 datë të mbajtjes së zgjedhjeve lokale, kanë njoftuar nga Presidenca.

Osmani ka autorizuar KQZ-në t’i ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme për organizimin e zgjedhjeve.

“Me të njëjtin vendim presidentja Osmani ka udhëzuar Komisionin Qendror të Zgjedhjeve që t`i ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme për organizimin dhe mbajtjen e zgjedhjeve lokale në përputhje me këtë vendim dhe legjislacionin në fuqi”, thuhet në njoftim.

Të fundit