Flash News

E-TJERA

Vila e Enver Hoxhës, pamjet brenda dhomës dhe shtratit ku diktatori u nda nga jeta

Vila e Enver Hoxhës, pamjet brenda dhomës dhe shtratit ku diktatori u

Këto janë pamjet në një prej dhomave të vilës ku jetonte ish diktatori Enver Hoxha.

“Emisioni Opinion” ka hyrë brenda vilës së ish-diktatorit e madje edhe në dhomën e tij, ku dikur ka qenë e ndaluar hyrja.

Në këtë dhomë, ka ndërruar jetë në Prill të vitit 1985, ndërsa gjithçka ka mbetur ashtu siç ka qenë edhe atëherë kur ai ishte në jetë.

Në atë dhomë nuk hynte as personeli i vilës, por vetëm Hoxha dhe mjekët e tij.   

Të fundit