Flash News

Ditari i Opozitës

Argita Malltezi: Pse nuk e kemi dërguar ende çështjen “Berisha” në Strasburg

Argita Malltezi: Pse nuk e kemi dërguar ende çështjen

Argita Berisha, e bija e kreut të PD, Sali Berisha ka treguar arsyen se përse nuk e kanë çuar dosjen në Strasburg, ashtu siç e kishin njoftuar.

E ftuar në A2 CNN, Argita Berisha tha se kjo ka ardhur për shkak të teknikaliteteve që ka Strasburgu, ku nuk mund të marrë përsipër një dosje, në rast se nuk janë kaluar të gjitha hallkat e drejtësisë në Shqipëri.

“Duhet të presim dhe vendimin e Gjykatës Kushtetuese për t’iu drejtuar Strasburgut, ne kemi kërkuar që Strasburgu të marrë parasysh që në qershor bëhen 6 muaj dhe digjet mandate, që është një nga qëllimet e tyre, qëllimi i madh është dobësimi i opozitës”, u shpreh ajo. 

Të fundit