Flash News

Ditari i Opozitës

Berisha denoncon Dumanin: I dha ortakut të Karlo Bolinos tenderin me 99.9 përqind të fondit limit

Berisha denoncon Dumanin: I dha ortakut të Karlo Bolinos tenderin me 99.9

Kryedemokrati Sali Berisha denoncon kreun e SPAK, Altin Dumani se ka dhënë ortakut të Karlo Bolinos tenderin me 99.9 përqind të fondit limit.

Nga tubimi qytetar, Berisha tha se Famozi Xhori është i denoncuar në SPAK si një hajdut që së bashku me Ogerta Manastirliun, firmosën tenderin e mushkërive artificiale, respiratorëve, të çelur dhe të mbyllur për 24 orë.

Berisha: Miqtë e mi, qytetarët shqiptarë duhet ta dinë se një kupolë e tmerrshme mafioze, kombëtare dhe ndërkombëtare, rëndon çdo ditë mbi qenien e tyre.
Sot po lexoja se Altin Zamani ka firmosur tender me negociata me 99.9 përqind të fondit limit. Me 99.9 përqind vjedhje, vjedhje dhe vetëm vjedhje.
Edhe njëherë, çdo shqiptar duhet ta dijë se flamuri i zi i vjedhjes ngrihet në çdo tender që jepet me 99.9 përqind të fondit limit.
Se aty ku tenderi jepet me 99.9 përqind të fondit limit, aty më së paku 30, 40 përqind vidhet nga autoriteti kontraktues.
Dhe i thuhet 99.9 përqindëshit sill këtë fond limit, që të ndajmë bashkë shumat.
Po cila është kompania që fitoi tenderin 99.9 përqind të Zamanit?
99.9 përqind tenderin e mercenarit Altin Dumani e fitoi TBS 96 e ortakut të Karlo Bolinos, famozit Xhori.
Famozi Xhori është i denoncuar në SPAK si një hajdut i tmerrshëm që së bashku me Ogerta Manastirliun, firmosën tenderin e mushkërive artificiale, respiratorëve, të çelur dhe të mbyllur për 24 orë.
Dhe nga 50 respiratorë, Artan Xhori, Artan Bolino, Artan Rama solli 5 gjithsej.
Ky është.
KLSH ka bërë detyrën e tij, e ka denoncuar publikisht këtë mafioz së bashku me Bolinon.
Përdorin lidhjet me Ramën për të fituar tendera 99.9 përqind apo të korruptojnë.

Të fundit