Flash News

Ditari i Opozitës

Fitoi "Primaret", kush do të përfaqësoje Shkodrën në parlament pas lënies së mandatit të Zef Hilës

Fitoi "Primaret", kush do të përfaqësoje Shkodrën

Deputeti Zef Hila ka fituar në Primaret e organizuara nga Partia Demokratike në Vaun e Dejës.

Pas kësaj fitoreje, lista e deputetëve të PD-së në qarkun e Shkodrës do të pësojë ndryshime. Sipas shifrave zyrtare të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Zef Hila ishte deputeti i pestë i PD-së në Shkodër, dhe pas tij mbeti në listën jofituese Bardh Spahia.

Por Spahia është rikonfirmuar si kandidat i PD-së për Bashkinë e Shkodrës. 

Mesa duket, Lodovik Hasani i cili me 3810 votat e mbledhura do të marrë mandatin e deputetit pasi Zef Hila të regjistrohet zyrtarisht në KQZ si kandidat për zgjedhjet lokale.

Fitoi "Primaret", kush do të përfaqësoje Shkodrën

 

Të fundit