Flash News

Ditari i Opozitës

Pas takimit me grevistët, Hajdari ngre zërin: Nafta vidhet nga ARMO dhe shitet në të zezë! S'ka më trup se sa një kryeministër që hesht dhe tallet

Pas takimit me grevistët, Hajdari ngre zërin: Nafta vidhet nga ARMO
Deputetja Rudina Hajdari

Deputetja e opozitës parlamentare, Rudina Hajdari, ka qenë sot në një takim me naftëtarët për të parë nga afër gjendjen e tyre të rënduar për shkak të grevës së urisë.

Ajo shprehet se gjatë takimit me “specialistë dhe punonjës të Rafinerisë së Ballshit, i kanë treguar me detaje se ARMO po vidhet nafta shitet në të zezë”.

Duke e sjellë si çështje për diskutim në Parlament, Hajdari shprehet se: “Lekët e pagave të këtyre nënave vidhen. S’ka turp më të madh se ky se sa të grabitësh bukën e tyre.”

"Sot takova burrat dhe gratë naftëtarë të cilët janë prej  dy jaësh në grevë urie. Ata kanë kërkesën më minimaliste të sigurojnë jetesën e tyre për shumë gjëra që të duhen që të mbijetosh.

Elena Dhurata, Moza, Hëna floresha. Nuk arrijnë dot ti japin llogari se përse këto gra nuk arrijnë tu garantojnë fëmijëve bukën e gojës. Nuk është e vërtetë se Armo del me humbje. Specialistët dhe punonjësit më treguan me detaje se ARMO po vidhet nafta shitet në të zezë, dhe për rrjedhojë vazhdon me atë kompani që nuk paguan as taksat dhe lekët.

Lekët e pagave të këtyre nënave vidhen. S’ka turp më të madh se ky se sa të grabitësh bukën e tyre.

Se di a ka akt më të turpshëm se sa të mos paguash rrogat e tyre. Ska trup se sa një kryeministër që hesht dhe tallet me bukën e gojës së tyre. e mbajtja premtimin e tyre dhe do mundohem me sa të mundem e ku të mundem e do të jem në krahun e tyre që kjo të mos përsëritet më kurrë. Nafta dhe të gjitha pasuritë smund të shërbejnë si pasurim kur qytetarët trajtohen si të nivelit të dytë e vuajnë për bukën e gojës. Ata që e kanë shkaktuar do të dalin përpara drejtësisë.

Sado vazhdoni me hilet jam e bindur se koha juaj mbaron dhe do të mbarojë shumë shpejt.

Vota do shgërbejë tu tregojë qytetarëve që skanë të drejtë dhe kjo  do dali hapur. Vota parapqlëyese do jetë akti i parë drejt ndryshimit të sistemit, ndëshkimit të atyre deputetëve. ju do humbisni për këtë jam e sigurt, beteja do vahzdojë.

Hapi tjetër është të vazhdojmë nga reforma në drejtësi te reforma e thellë në shtet", tha Hadari.

Të fundit