Flash News

Ditari i Opozitës

"Tirana është djepi i korruptimit", Berisha: E premtja na pret në protestë te bashkia

"Tirana është djepi i korruptimit", Berisha: E premtja na

Berisha: E premtja na pret, na pret te bashkia në realizimin e qëllimit tonë.
Në betejën tonë kundër vjedhjes së shqiptarëve.
Çdo shqiptar duhet të jetë krenar se po zbërthehet, po del në pah fytyra e shëmtuar, kalbësira e korrupsionit transnacional.
Fytyra si McGonigali, si Vlahutini, ambasadorja që blinte me 4 mijë euro metrin katror aty ku shitej 1300.
Do marrin përgjigjen e merituar.
Vërtet Tirana është djepi i korruptimit, por Tirana e opozitës do jetë Tirana e ndëshkimit të tyre në Shqipëri dhe kudo që janë.
Rrofshi ju, rroftë Shqipëria.
Fitore, fitore, fitore!

Të fundit