E-TJERA

Brataj tregon si duhet të trajtohen asimptomatikët me COVID-19

Brataj tregon si duhet të trajtohen asimptomatikët me COVID-19

Drejtori i Urgjencës Kombëtare Skënder Brataj sqaroi qytetarët që trajtohen në shtëpi se javën e parë duhet përdorur vetëm paracetamol. Ai kundërshtoi zgjidhjen e qytetarëve që është antibiotiku.

"Në javën e parë vetëm paracetamol, absolutisht jo antibiotik. Në fund të javës së parë, nëse nuk kanë ikur shenjat duhet bërë analiza të mëtejshme. Ikja e nuhatjes dhe shijes është simptomë e lehtë, zgjat vetëm një javë nuk ka nevojë për kurë", tha Brataj për "REPOlitiX".

Ditari politik

Të fundit