Flash News

E-TJERA

Caktohen ekspertët e komisionit për Reformën Territoriale

Caktohen ekspertët e komisionit për Reformën Territoriale

Mëngjesin e sotëm është mbledhur Komisioni për Reformën Territoriale. Bashkëkryetare, Anila Denaj dhe Dhurata Çupi prezantuan edhe ekspertët që do të punojnë për realizimin e kësaj reforme.

Nga PS janë caktuar si ekspertë teknikë Adelina Farrici dhe Artan Shkëmbi ndërsa nga PD, Agron Haxhimali dhe Roland Bejko.

Denaj bëri me dije se PS do të thërrasë 6 kryebashkiakë aktualë për të punuar për reformën.

Ndërsa Çupi propozoi thirrjen e organizatave dhe institucione si KLSH-ja.

 

Të fundit