Flash News

E-TJERA

Dyshohet se bashkëpunuan në vrasjen e të atit, arrestohen vëllezërit e 19-vjeçares

Dyshohet se bashkëpunuan në vrasjen e të atit, arrestohen

Vëllezërit e Hygertës, Hysen Meta 25 vjeç dhe Amarildo Meta, 21 vjeç janë arrestuar pasi dyshohet se kanë ndihmuar në vrasjen e  babit të tyre 49-vjeçarit Pëllumb Meta.

Paraprakisht dyshohet se dy vëllezërit pas krimit e ndihmuan motrën për ta dërguar makinën e për ta lënë tek Currilat dhe për të fshehur më pas trupin e të atit.

 

Të fundit