Flash News

E-TJERA

Ilir Beqaj paraqitet në SPAK me hard disk për të marrë fashikujt e dosjes së Sterilizimit

Ilir Beqaj paraqitet në SPAK me hard disk për të marrë

Gjykata e Posaçme vendosi që ish-ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj, të mos paguante 10 milionë lekë për 602 fashikujt e dosjes së Sterilizimit.

Sot Beqaj është paraqitur në ambientet e SPAK me një hard disk në dorë për të marrë aktet dhe materialet që përmbajnë fashikujt.

Mësohet se e njëjta procedurë që ndiqet edhe për 8 personat e tjerë që kërkojnë të marrin fashikujt e dosjes.

Të fundit