E-TJERA

Mbledhja e parë e Komisionit Hetimor për “25 prillin” do të zhvillohet nesër dhe do të drejtohet nga Alibeaj

Mbledhja e parë e Komisionit Hetimor për “25 prillin” do
foto ilustruese

Nesër do të zhvillohet mbledhja e parë e Komisionit Hetimor për 25 zgjedhjet e prillit - që është propozuar nga Partia Demokratike dhe miratuar në seancën e fundit plenare.

Është mësuar se mbledhja do të zhvillohet në orën 15:00 dhe do të drejtohet nga nënkryetari i PD-së Enkelejd Alibeaj.

Rendi i Ditës:

Deklarimi i konstituimit të Komisionit Hetimor dhe prezantimi i anëtarëve të tij.

Deklarimi i qëllimit të ngritjes së Komisionit.

Përcaktimi i detyrave të Komisionit.

Shqyrtimi dhe miratimi i Rregullores së brendshme të funksionimit të Komisionit Hetimor.

Zgjedhja e Sekretarit të Komisionit.

Vlerësimi i të dhënave paraprake, që përbëjnë plan paraprak hetimi dhe deklarimi i hapjes së hetimit.

Përcaktimi i mbledhjes së ardhshme të Komisionit.

Komisioni përbëhet nga 15 anëtarë, të cilët janë:

Enkelejd Alibeaj            Kryetar                           

Toni Gogu            Zëvendëskryetar           

Klotilda Bushka           anëtare                                    

Blerina Gjylameti       anëtare                                   

Aurora Mara              anëtare                                   

Klevis Xhoxhi              anëtar                                             

Nasip Naço                 anëtar                                              

Petro Koçi                   anëtar                                             

Bardhyl Kollçaku        anëtar                                             

Gazmend Bardhi              anëtar                                     

Oerd Bylykbashi               anëtar                                             

Ferdinand Xhaferraj          anëtar                                     

Ervin Salianji                     anëtar                                     

Kreshnik Çollaku               anëtar                                               

Petrit Vasili                       anëtar                                    

Të fundit