Flash News

E-TJERA

Njihuni me fituesit e garës ndërkombëtare “Tiranathlon”

Njihuni me fituesit e garës ndërkombëtare

Përfundon edicioni i katërt i garës ndërkombëtare “Tiranathlon”, ku morën pjesë garues nga vende të ndryshme të botës.

Ky event i madh sportiv, u organizua në Parkun e Liqenit të Farkës. Në këtë aktivitet sportiv u bënë bashkë tre disiplinat më të njohura dhe të praktikuara në një garë të vetme: not, çiklizëm dhe vrap.

 

Fituesit e garës sipas kategorive janë si më poshtë:

Sprint Race – Meshkuj

Boris Andreev, Bullgari

Nikitas Kallitsis, Greqi

Genc Isufi, Kosova

 

Sprint Race – Femra

 

1.Stephania Polychroniadis, Greqi

2.Mira Georgieva, Bullgari

3.Julinda Pashku, Shqiperi

 

Olympic Race – Meshkuj

Alexander Bozhilov, Bullgari

Panaghiotis Polyzos, Greqi

Albion Ymeri Kosove

Olympic Race – Femra

Anastasia Peycheva, Bullgari

Selena Vlahova, Bullgari

Katayun Shamlu, Azerbaijan

Relay Sprint Race

Rei Hazizaj, Shqiperi

Olsian Veliaj, Shqiperi

Bledar Mesi, Shqiperi

Relay Olimpic Race

Elvis Xhafaj,

Bartolomiej Czyz,

Tzmitry Prudnikqu

Të fundit