Flash News

E-TJERA

Qytetarët protestojnë kundër ligjit të surrogacisë

Qytetarët protestojnë kundër ligjit të surrogacisë

Qindra qytetarë kanë dalë në protestë në Tiranë kundër ligjit për nënat surrogate.

Qytetarët mbajtën sot pasdite një marshim në sheshin ‘Skëndërbej’ për të kundërshtuar këtë projekt ligj, i cili u hodh për konsultim publik nga ministria e Shëndetësisë për Surrogacinë, Abortin dhe Shëndetin Riprodhues të Grave dhe Vajzave.

Në shesh u mblodhën grupe organizatash dhe shoqatash islame, gjithashtu dhe firma për peticionin kundër këtij projekt ligji që ende nuk është kaluar për miratim në parlament.

Të fundit