Flash News

E-TJERA

Udhëtimet gjatës verës me avion, TIA jep njoftimin e rëndësishëm për pasagjerët e Rinasit

Udhëtimet gjatës verës me avion, TIA jep njoftimin e

Ata që të udhëtojnë këtë verë duhet të kenë parasysh se duhet të shkojnë në Rinas 3 orë përpara orarit të fluturimit.

Njoftimi vjen nga TIA me qëllim për të shmangur trafikun e rënduar gjatë këtij sezoni veror.


“Për të siguruar një udhëtim të qetë dhe për të shmangur trafikun e rënduar gjatë këtij sezoni veror, ju lusim të gjithë pasagjerët të mbërrijnë në aeroport të paktën 3 (tre) orë përpara kohës së planifikuar të nisjes. Kjo masë proaktive do të na ndihmojë të mbajmë operacione efikase dhe t’ju ofrojmë një përvojë pa stres”, thuhet në njoftim.

Të fundit