E-TJERA

"Vendet që mirëpresin turistët amerikanë", CNN: Shqipëria mbetet e hapur, s’ka nevojë për test Covid-19 apo karantinë

"Vendet që mirëpresin turistët amerikanë", CNN:

Media prestigjioze amerikane, CNN i ka kushtuar një artikull vendeve të cilat presin turistë amerikanë këtë fillimi viti 2021.

 E para në listë renditet Shqipëria, ku CNN shkruan se vendi mbtetet i hapur për turistët amerikanë dhe se nuk kërkohet një test negativ Covid-i ose të karantinohesh.

Gjithashtu gjigandi amerikan ka paralajmëruar për vendosjen e maskës dhe kufizimet me orën policore. Përveç Shqipërisë në listë përfshihen edhe Serbia, Mali i Zi dhe Maqedonia e Veriut.

Ditari politik

Të fundit