POLITIKOFF

A është Loredana shtatzënë?

A është Loredana shtatzënë?

Sipas fansave po.

Fansat e reperes shqiptare mendojnë se Loredana është shtatzënë për herë të. Shkak për këto dyshime është bërë barku i rrumbullakosur i reperes në disa foto e video ku është shfaqur së fundmi.

Siç mund ta shihni edhe në fotot e mëposhtme, fansat  mendojnë se Loredana mund të jetë sërish shtatzënë, por kjo mund të jetë dhe një shtim peshe.

A është Loredana shtatzënë?

A është Loredana shtatzënë?

Së fundmi po aludohet se Loredana dhe Mozzik janë në një lidhje dashurie, megjithatë të dy e kanë mohuar një bashkim romantik dhe kanë thënë që do jenë përjetë bashkë për hir të vajzës por jo se po shoqërohen me njëri-tjetrin.

Mbetet për t`u parë si është e vërteta.

Ditari politik

Të fundit