Flash News

POLITIKOFF

Do të bëhet baba së shpejti, Brooklyn Beckham rrëfen planet për zgjerimin e familjes

Do të bëhet baba së shpejti, Brooklyn Beckham rrëfen planet

Brooklyn Beckham tregoi së fundmi për Entertainment Tonight planet për zgjerimin e familjes dhe se dëshira e tij është të ketë 10 fëmijë me bashkëshorten, Nicola Peltz. Madje, ai theksoi se do të bëhet baba sa më shpejt, por pret që partnerja e tij të jetë gati.

Do të bëhet baba së shpejti, Brooklyn Beckham rrëfen planet

"Unë gjithmonë kam dashur të bëhem baba i ri. Do të doja të kisha një familje së shpejti, por kur gruaja ime të jetë gati.”

Brooklyn dhe Nicola folën më parë për Variety për planet e tyre familjare.

Do të bëhet baba së shpejti, Brooklyn Beckham rrëfen planet

“Unë vazhdoj t’i them gruas sime, ‘Mezi pres të bëhem baba’! Unë jam gati të kem fëmijë, por gjithmonë i them gruas sime: ‘Kur të duash’,” -rrëfeu Brooklyn, duke shtuar se Nicola dëshiron që fëmija i parë të jetë djalë.

Do të bëhet baba së shpejti, Brooklyn Beckham rrëfen planet

“Do të donim të kishim një familje të madhe një ditë. Do të donim të kishim disa fëmijë tanët dhe do të donim të adoptonim. … Do të ishte shumë mirë të kishim disa Peltz-Beckhams të vegjël që vrapojnë përreth,” -tha ai.

Do të bëhet baba së shpejti, Brooklyn Beckham rrëfen planet

Si Nicola, ashtu edhe Brooklyn, janë pjesë e familjeve të mëdha – ai ka dy vëllezër dhe një motër, ndërsa ajo është një nga tetë fëmijët e familjes.

Të fundit