Flash News

POLITIKOFF

Edhe Michelle Obama është adhuruese e "trikut" fiksues që është shumë në modë

Edhe Michelle Obama është adhuruese e "trikut" fiksues

Michelle Obama na dha disa ide të shkëlqyera kur doli në inaugurimin e presidentit të Shteteve të Bashkuara, javën e kaluar. Pasi përfunduam së mrekulluari me pallton dhe flokët e saj, le të përqendrohemi në rripin e saj me kopsë të madhe, duke na kujtuar se kjo shtesë e vogël mund të zgjidhë një sërë çështjesh të stilit.

Rripi i belit është kthyer në modë. Tani, në 2021, rripi është më i guximshëm dhe kombinohet me gjithçka - ndërsa zakonisht shërben për qëllimin praktik të mbajtjes së pantallonave në vend.

Shikoni shumë mënyra se si të famshëm dhe yjet e stilit kanë veshur rripin:

Edhe Michelle Obama është adhuruese e "trikut" fiksuesEdhe Michelle Obama është adhuruese e "trikut" fiksuesEdhe Michelle Obama është adhuruese e "trikut" fiksuesEdhe Michelle Obama është adhuruese e "trikut" fiksuesEdhe Michelle Obama është adhuruese e "trikut" fiksuesEdhe Michelle Obama është adhuruese e "trikut" fiksuesEdhe Michelle Obama është adhuruese e "trikut" fiksuesEdhe Michelle Obama është adhuruese e "trikut" fiksuesEdhe Michelle Obama është adhuruese e "trikut" fiksuesEdhe Michelle Obama është adhuruese e "trikut" fiksuesEdhe Michelle Obama është adhuruese e "trikut" fiksuesEdhe Michelle Obama është adhuruese e "trikut" fiksues

 

Ditari politik

Të fundit