POLITIKOFF

Kënga e re e Capital T është dedikim për Kosovën

Kënga e re e Capital T është dedikim për Kosovën

‘Rrushe’ quhet projekti i ri nga Capital T. Kjo këngë e re është shumë emocionale pasi flet për realitetin dhe të kaluarën e Kosovës si dhë të ardhmen e saj.

Kënga do të jetë pjesë e serialit më të ri, me po të njëjtin emër. “Rrushe” është prodhuar nga Gjirafa Studios dhe do të lancohet me 9 Maj.

“E ardhmja po ushqehet veç me propaganda, po m’dhimet nana, e madhe plaga, zemra e saj po kan, andrat mesin andrra, po m’dhimet baba, e myti gajlja, s’po mun me dal pi vetes, andrrat mesin andrra,”- thuhet ndër të tjera në tekst.

Të fundit