Flash News

POLITIKOFF

Kjo do të jetë muzika "ankthioze" e Big Brother VIP Kosova

Kjo do të jetë muzika "ankthioze" e Big Brother VIP Kosova

Kanë mbetur vetëm edhe pak javë deri në nisjen e Big Brother VIP Kosova.

E teksa afrohemi, të gjithëve iu intereson detaje për shtëpinë më të famshme të Kosovës.

Sot, moderatori i këtij edicioni Alaudin Hamiti, zbuloi muzikën e Big Brother VIP Kosova, e cila do na shoqërojë gjatë 100 ditëve që do të zgjasë edicioni i parë i ‘BB VIP’.


Big Brother VIP Kosova nis këtë vit për herë të parë dhe do të transmetohen në Klan Kosova dhe Art Motion. Çmimi i madh është plot 200 mijë euro.

Të fundit