Flash News

POLITIKOFF

Lori Hoxha rendit 3 vetitë që ka për të cilat ndihet krenare

Lori Hoxha rendit 3 vetitë që ka për të cilat ndihet krenare

Lori Hoxha së fundmi ka qenë goxha aktive në profilin e saj në Instagram e ndërsa ka kthyer shpesh herë përgjigje për fansat e ndjekësit e saj duke u dhënë mundësinë ta pyesin në lidhje me jetën e saj por edhe preferencat apo produktet kozmetike dhe veshjet që përdor ajo.

Së fundmi, një nga ndjekësit e pyet se “Cila është ajo gjë që je më shumë krenare për veten?"

Dhe Lori është përgjigjur duke renditur 3 vetitë për të cilat është krenare:

“Qëllimet e mia janë të pastra, zemra ime është e mirë dhe nuk dorëzohem.”

Lori Hoxha rendit 3 vetitë që ka për të cilat ndihet krenare

Ditari politik

Të fundit