Flash News

POLITIKOFF

Nuk u mbajt këtë vit, kur do të rikthehet "Kënga Magjike"

Nuk u mbajt këtë vit, kur do të rikthehet "Kënga

Siç ishte paralajmëruar edhe më parë "Kënga Magjike" nuk do të mbahej këtë vit pasi do të jetë në pranverë tani e më tej, kjo edhe për t`i paraprirë hiteve verore.

Ky vendim u mor ende pa plasur pandemia, megjithatë duket se i është përshtatur fiks situatës në të cilën ndodhemi pasi në këto kushte nuk do mund te bëhej me publik.

Tashmë kemi dhe një datë zyrtare se kur do të mbahet ky event i rëndësishëm i muzikës shqiptare. “Kënga magjike” do të nis me 21 mars e do të ketë finalen me 29 maj 2021.

 

Ditari politik

Të fundit