Flash News

POLITIKOFF

Po trajtohet për kancer, Camilla tregon si është gjendja shëndetësore e Mbretit Charles

Po trajtohet për kancer, Camilla tregon si është gjendja

Camilla tha se bashkëshorti i saj Mbreti Charles III, i cili po trajtohet për kancer, po shkonte shumë mirë, ndërsa ajo përshëndeti turmat gjatë një vizite në Irlandën e Veriut

Charles ka munguar në detyrat publike që nga janari, ndërsa ai po trajtohet për një formë të papërcaktuar të kancerit, duke lënë Camilla dhe trashëgimtarin e fronit Princin William të jenë fytyra publike e familjes mbretërore.

Camilla dhe William kanë qenë jashtë dhe rreth kësaj jave, duke takuar njerëz dhe duke kryer bamirësi, duke mbajtur fortesën për familjen mbretërore, ndërsa një tjetër nga lojtarët e saj yje, Kate, Princesha e Uellsit, gjithashtu shërohet nga një problem shëndetësor.

Jashtë një dyqani, një nxënëse i dha Camilës një kartë duke i uruar të shoqit shërim të shpejtë. Mbretëresha iu përgjigj: “Faleminderit. Ai do të jetë i emocionuar”.

 

Të fundit