Flash News

POLITIKOFF

Scarlett Johansson thotë se lindja e vajzës është gjëja më e mirë që ka bërë

Scarlett Johansson thotë se lindja e vajzës është gjëja

Në një nga paraqitjet e saj në tapetin e kuq, kur pandemia ende nuk kishte shpërthyer, në 2019, Scarlett Johansson foli për "E!News".

Ndër të tjera, aktorja u pyet se cila është gjëja më e mirë që ka bërë ndonjëherë.

"Ndoshta lindja. Unë ndërtova një person, pastaj e linda!" - tha aktorja.  

Scarlett Johansson thotë se lindja e vajzës është gjëja

Dashuria e Johansson për të marrë vajzën dhe për ta nxjerrë në vendet e saj të preferuara dhe për t`u takuar me të bijën, ka nisur që kur Rose ishte vetëm 3-vjeçe.

E ftuar në Ellen Show, aktorja 36-vjeçare e quajti Rose "mikeshën e saj të vogël".

Scarlett Johansson thotë se lindja e vajzës është gjëja

Ditari politik

Të fundit