Chrissy Teigen ka një problem me trupin dhe e shkruan dhe në kontratë

Chrissy Teigen, bashkëshortja e këngëtarit John Legend, është një nga modelet më të bukura dhe shumë aktive në rrjetet sociale. Në një bisedë për Ellen DeGeneres në “The Ellen Show”, Chrissy u shpreh duke thënë:

“Unë kam këmbë xhungle aziatike, ashtu siç duhen për t’u ngjitur në pemë”.