Ditari i Opozitës

Gjata: Nuk mund të flas për qeveri hije “Basha”, hapi i madh primaret në PD

Gjata: Nuk mund të flas për qeveri hije “Basha”, hapi i

I ftuar në “PolitikOn” Në RTV Ora nga Alfred Lela, sekretari për çështjet ligjore në PD, Çlirim Gjata u shpreh se një hap i madh ishin primaret në PD për herë të parë me votim dhe propozim nga baza e partisë.

Gjata: Një hap i madh ishin primaret në PD për herë të parë me votim dhe propozim nga baza e partisë. Nuk mund të kalojmë direkt në një qeveri hije, së nuk e kanë bërë as shtetet më të zhvilluara të Evropës.

Më shumë e rëndësishme për mua është ajo që kemi bërë një hap që do ta ndjekin edhe të tjerët pas nesh me primaret. Sigurisht që këto primare mund të kritikohen, por ky është një përmirësim i jetës së partisë.

Ditari politik

Të fundit