Flash News

E-TJERA

Summit in Tirana/ The partial blockade starts today, 'Air Albania' is armored; roads that will be blocked

Summit in Tirana/ The partial blockade starts today, 'Air Albania' is

Starting from today, the partial blocking of road axes is expected to begin as part of the security measures for the EU-Western Balkans summit.

At intervals, today the axes will be blocked: Rinasi-Kashar, the Tirana-Durrës highway, the former Sheshi Shqiponja, the Great Ring, the Botanical Garden, the Sauk roundabout, the "Martyrs Cemetery" roundabout up to the intersection with "Bajram Curri" boulevard ".

Traffic will also be prohibited around the area of ​​the "Air Albania" stadium, where the summit will take place. This area will be protected by the State Police from today.

Pedestrians and residents will be allowed to pass through the safety zones. Meanwhile, for the employees of the institutions and entities located around 'Air Albania', they will be asked for an identity card.

On Tuesday, the day of the EU-Western Balkan summit, the roads will be blocked from 07:30 in the morning until the end of the activity.

Tomorrow, the itinerary of public transport will also change, which will not move on "Dëshmorët e Kombit" and "Bajram Curri" boulevards.

Axes to be blocked on December 6:

- "Dëshorët e Kombit" boulevard, from Dajti bridge to "Mother Teresa" Square;

- "Bajram Curri" boulevard from the intersection with "Elbasani" street to the intersection with "Ibrahim Rugova" street;

- "Pope John Paul II" street from ETC-RTSH-Stadium;

- "Dervish Hima" street;

- "Asim Zeneli" street;

-Rruga “Themistokli Gërmenji”, pranë rrugës së Elbasanit dhe te kryqëzimi afër rrugës “Papa Gjon Pali II”;

-Rruga “Ismail Qemali”, nga kryqëzimi i Liceut deri te rruga e “Elbasanit”.

-Rruga “Mustafa Matohiti”, pranë shkollës “Kosova”;

-Rruga “Jul Variboba”, pranë postës, në rrugën e Elbasanit dhe rrugën “Papa Gjon Pali II”;

-Rruga “Fatmir Haxhiu”, te ETC;

-Rruga “Lekë Dukagjini”, nga sheshi “Frederik Shopen”, deri te stadiumi “Air Albania” dhe përreth stadiumit;

-Rruga “Skerdilajd Llagami”

-Rruga “Faik Konica”.

-Ndalim të qarkullimit të automjeteve do të ketë edhe në aksin rrugor;

-Rinas - Kashari Overpass - "Durrës - Tirana" Highway - Former "Shqiponja" Square - Tirana Ring Road - Sauk Roundabout - Roundabout near the Police Academy - Brigade Palace - "Student" City Roundabout, until the intersection with "Bajram Curri" boulevard.

- There will be restrictions on the circulation of heavy tonnage vehicles on the road axis "Shkodër - Lezhë - Milot - Thumanë - Fushë Krujë - Vorë".

Summit in Tirana/ The partial blockade starts today, 'Air Albania' is

 

 

Latest news