Flash News

Ditari i Opozitës

Rama's thank-you tour, Boçi: The vote-stealing 'squadrons' thanked us

Rama's thank-you tour, Boçi: The vote-stealing 'squadrons'

Luciano Boçi, the candidate of the "Together We Win" coalition in the May 14 elections for Elbasan, has stung the thank you mug that Prime Minister Rama is holding all over the country, after winning the local elections.

In a post on Facebook, Boçi writes that Rama is going to thank all the citizens who did not feel for poverty and scarcity, all those members of the municipality who left the public without a program, and the so-called "team", which in fact Boçi qualifies as the "squadrons" of killing the vote.

Boçi writes that the "squadrons" included policemen with and without uniforms, who pressured, eavesdropped and spied on the Demcrats.

In the end, Boçi adds that the "squadrons" had exactly the "scum" on their heads, Rama who comes out today and thanks them.

Bochi's post:

Rama has already thanked Elbasan in his mug, which he calls "gratitude", but which in reality is the mockery of the people and the honest socialists themselves.

How much cynicism and irony in all this thanks!?

For what and who did he thank?!

He thanked his supporters in the district municipalities who left the public "speechless" and without a program?!

Or did he thank the people left without roads, without water, without lighting, without services, immersed in poverty and above all without a future?!

For what?!

Erdhi t’i falenderojë pse nuk “u ninë” për varfërinë, ndotjen, rrënimin, grabitjen sistematike që i bën, (në realitet qytetarët e shfaqën zemërimin e tyre) apo erdhi t’i thojë si Haxhi Qamil që sa të ketë pushtetin atij nuk “ja nin” për askënd?!

Ndërkohë askush të mos të kërkojë ndonjë fije justifikimi timin në këto rreshta.

I njoh përgjegjësitë dhe këtu parashtroj vetëm të vërtetat e qarkut të dytë më të varfër të Shqipërisë.

Ah po!

Ndoshta falenderoi atë që ai e bërtet si Skuadër!

Por ka një të vërtetë të hidhur në këtë mes.

“Skuadra” e Ramës në Elbasan dhe kudo, nuk ishin më të majtët që besonin apo besojnë në një drejtim më të mirë për një Elbasan apo Bashki të zhvilluara dhe të jetueshme.

Skuadra nuk ishin as të rinjtë dhe as qytetarët që dijnë ta ndjanë mirë të keqen nga e mira dhe të zezën nga e bardha.

As dhe ata që dikur vetë kishin besim tek e majta.

Skuadra u zëvendësua me “skuadronet” e vrasjes së votës.

Skuadronet ishin të mbushur me policë me uniformë e pa uniformë që përgjonin, spiunonin godisnin me të gjitha format, ata me “biografi politike” demokratike dhe që ngrinin krye ndaj regjimit “populloro-skizofrenik” duke bërë fushatë kundër.

Me taksidarë dhe xhambazë “shteti”.

Me skifterë votash, blerës votash, shantazhues votash, hajdutë të dhënash personale, ushtrues të presioneve ndaj atyre që marrin ndihmë ekonomike poshtëruese e atyre që mbijetojnë me bizneset e marra peng nga bashkitë e qeveria.

Skuadronet e vdekjes së votës ishin plot me administratë që luftonte “për bukën e gojës” se pagës, duke ngrënë turpin e rradhës me bukë.

Full of compilers of lists of votes obtained by praying or pleading, crying or cursing in the name of a job, a hand of money, or a favor of any kind.

The squads were further enriched with operators negotiated and well trained by the CEC in close cooperation with the SP, equipped with manipulated technology, who dragged voters to corrupt their desire in front of the voting screen.

The squadrons were led by officials with an intelligence coefficient close to zero, but with a coefficient of political banality of banal scumbags close to ten.

The squads had at their disposal all the vote "death" lists with complete personal data donated and violated by the state itself, the killer of the vote and of human individuality.

In the end, the squadrons had this "head" on their heads: SLUDGE of thanks without thanks inside!

Long live Thanksgiving!

Latest news