Flash News

POLITIKOFF

Preparations begin for the wedding of J.Lo and Ben Affleck

Preparations begin for the wedding of J.Lo and Ben Affleck

The famous couple Jennifer Lopez and Ben Affleck, a month after they got married in Las Vegas, are getting ready for the three-day wedding. The couple will celebrate this weekend and it is expected to be a grand wedding. Plans are already underway at Ben Affleck's Georgia home for the actor's second marriage to Jennifer Lopez. Many employees have been seen all the time dealing with details for the ceremony that will be filled with very well-known names.

Preparations begin for the wedding of J.Lo and Ben Affleck

Meanwhile, the couple were photographed shopping in Savannah, Ga., on Thursday with family and friends. Their intimate three-day party for family and friends will kick off with a dinner on Friday. The actors will then tie the knot on Saturday, this time in front of famous family and friends who couldn't make it to the first wedding, including Matt Damon, Jimmy Kimmel, Casey Affleck and Drea de Matteo. Foreign media reported that Jay Shetty will complete the entire wedding. Shetty and Lopez have been close for several years, and she has even opened up about her relationship struggles over the years.

Preparations begin for the wedding of J.Lo and Ben Affleck

“Do të jetë gjithçka për J.Lo. Ben dëshiron që i gjithë fokusi të jetë tek ajo për ditën e tyre të madhe”, thotë një burim ekskluzivisht për Page Six. Festimi i tyre intim me familjen dhe miqtë do të nisë me një darkë të premten. Ndërkohë ceremonia e vërtetë do të zhvillohet të shtunën dhe çifti do të mbyllë fundjavën e tyre me një barbeque dhe piknik të dielën.

53 vjeçarja pritet të veshë një fustan të Ralph Lauren të prodhuar në Itali dhe revista ‘Vogue’ pritet të dokumentojë udhëtimin e saj të modës për fundjavën. Pas të gjitha detajeve për festën e tyre luksoze qëndron Colin Cowie, i cili ka prodhuar ngjarje për Oprah Winfrey, Michael Jordan dhe madje edhe për Lopez në të kaluarën.

Preparations begin for the wedding of J.Lo and Ben Affleck

Even during their first relationship in 2002, Ben and J.Lo faced unprecedented media attention. They even had to postpone their first planned wedding in 2003. Recently, some rumors have come to light, where it is claimed that the world-famous singer "forced" the actor to get married as soon as possible.

Latest news