POLITIKOFF

Saint Valentine for each horoscope sign according to Meri Shehu

Saint Valentine for each horoscope sign according to Meri Shehu

 Astrology Meri Shehu, the permanent guest of Mondays in "Rudina", says that February 14, the sweetest date of this month, will be enjoyed the most by a group of signs.

Meri Shehu: I think that these Water signs will be luckier this Valentine's Day, but Leos, Sagittarius and Aries will not be left out either. Pisces, Cancers and Scorpios will receive it directly.

Rudina Magjistari: Water signs, so for Saint Valentine, it will go better.

Meri Shehu: Others will make a fire, they will flirt, they will enjoy themselves, they will have fun, but they will get the full feeling or the deepest contact.

The order of signs for the month of February:

12. Aries

It starts to open up after the 20th when Venus enters their sign and that's when they start to pick up the pace, despite the Full Moon in Leo giving them a kind of indulgence and start teasing them to do their naughty things at the end of the month.

11. The twins

They will see the reality in different colors, but they won't be able to see the real reality this month, so only after the 20th will the Twins be able to get into a brighter focus.

10. Lion

The full moon in their sign will make them magnificent, they will shine, they will shout, they will highlight many talents, they will be very noticeable, just be careful not to be taken for granted.

9. Sagittarius

Janë një nga shenjat e Zjarrit që do favorizohen shumë nga Hëna e plotë në Luan por do djegin shumë energji  dhe kjo mund t’i lërë pa të në fund të muajit kur iu duhen vërtet energji për dashuri,  para të vërteta dhe udhëtime

8. Peshorja

Do martohen këtë muaj pas datës 20. Me Hënën e re në Peshk, futjen e Afërditës dhe Jupiterit në Dash bëhen dy komponentë të fuqishëm për bashkëpunime të mëdha, të rëndësishme dhe martesa.

7. Demi

Do kërkojnë të ruajnë pozicionet e tyre, pronat e tyre, njerëzit e tyre, lekët e tyre. Do luftojnë shumë këtë muaj për të ruajtur atë që iu përket, por është muaji që edhe mund të humbin kollaj.

6. Virgjëresha

Me paratë do merren shumë, pas datës 20 futen paratë në xhepin tuaj, por deri atëherë kini kujdes nga një prapaskenë sepse Hëna e plotë në Luan nuk është shumë e favorshme, ose nuk arrini do të shpërtheni dot energjitë tuaja.

5. Bricjapi

Do marrin pasuri, shtëpi, toka, pas datës 20 shkurt do fillojë t’iu ecë fati. Mund të luajnë bingo, sport e ç’të duan dhe favorizohen në ekonomi. Kujdes me punën deri në 5 Shkurt.

4. Ujori

Do kenë lajme shumë të mira sepse Hëna e plotë në Luan përballë shenjës së tyre i zgjon nga një gjumë letargjik që ka filluar këtë dimër, bëhen më të shkëlqyeshëm, marrin më shumë iniciativë dhe mund të kenë një bashkëpunim me dikë shumë të rëndësishëm ose një njeri i rëndësishëm hyn në jetën e tyre për të mirë.

3. Gaforrja 

Venus in the sign of Pisces until the 20th gives luck to Cancers to travel, contact, run away, find money, have a good and erotic stimulus. Finally they will see themselves sublime and well, they can find money wherever they put their hands.

2. Scorpio

Venus in Pisces finally gives them the color they want and will finally give rest to those who have tired or overworked them in personal or economic matters. They start to come out, defend themselves and dominate the people who have tired them.

1. Fishes

The Sun enters Pisces, Venus in Pisces, the new Moon in Pisces also on February 20-21, so there will be beautiful things and big changes, but until then take it easy. Not everything that glitters is gold, measure their actions well to enjoy this color of erotic February as beautifully as possible.

Latest news