Flash News

POLITIKOFF

Different styles and beauty, which of the candidates for the City Council stands out from the lists of the SP and the "Together We Win" coalition

Different styles and beauty, which of the candidates for the City Council stands

While politics is in the heat of the May 14 elections, the Socialist Party and the "Together We Win" coalition have submitted their lists to the CEC and the teams of the involved parties are working to present themselves in the best possible way.

We at "Politik-Off" try to give another side of politics, the non-political one. Therefore, in this article, we have singled out some of the girls and women candidates for the Municipal Council in some of the Albanian cities.

We emphasize that beauty is very subjective and so are preferences for style, but in the optics of "Politik-Off", we have tried to select a variety of styles, beauties and ages.

We leave it up to you to choose your favorite!

Some of the most stylish girls and women from the SP list for City Council in different cities of Albania:

Tirana is led by Romina Kuko , who has a curated and "clean" style. So with serious clothes, sometimes monochrome. In Kuko's clothing, the color black is predominant and the jacket is "identification" for the Deputy. the interior minister. Kuko also always has the same style of hair, pinned or loose and turned to one side, in the left direction, thus not exploring too much with her style and staying true to a certain model: simple and typical official.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romina Kuko (@rominakuko)

Meanwhile, in Durrës, Ana Dhamo seems to dare more with style. Dhamo likes cream shirts and it seems that printed shirts are her favorite. He prefers to have his hair combed and bangs up to the cheekbones, they are identification for the candidate for City Council in Durrës.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Dhamo (@ana_dhamo)

Ermira Urupi, the candidate for the UN for the city of Elbasan for the SP, has a style that completely suits her physique.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ermira Urupi (@ermira.urupi)

Urupi is careful to look well-groomed, combed and her clothes have an oversized cut. Urupi also has a taste in the combination of colors, making it more special in the way it is presented to the public.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ermira Urupi (@ermira.urupi)

Jona Leqjeza, kandidate për Këshillin Bashkiak në Shkodër, duket se ka "epërsi" në listën e PS-së, pasi bien n sy tiparet e saj tipik veriore shqiptare: flokë të gjatë, sy blu, bukuri natyral dhe një stil shumë minimal.

Different styles and beauty, which of the candidates for the City Council stands

Different styles and beauty, which of the candidates for the City Council stands

 

Disa nga vajzat dhe gratë më me stil nga lista e koalicionit "Bashkë Fitojmë" për Këshill Bashkiak në qytete të ndryshme të Shqipërisë:

Një nga kandidatët për Këshillin Bashkiak për koalicionin "Bashkë fitojmë", për qytetin e Shkodrës është Izmira Ulqinaku. Ulqinaku njihet për një look të thjeshtë, për flokët brune dhe xhaketat shumë ngjyrëshe, të cilat më së shumti i kombinon me pantallona serioze, të ngushta. Kryesisht flokët i mban të lëshuara dhe të krehura.

Different styles and beauty, which of the candidates for the City Council stands

Një tjetër emër me peshë në listën e "Bashkë Fitojmë" për Durrësin, është ai i mjekes Eda Harizi. Mjekja neurologe prej vitesh është shefe e këtij reparti, por edhe Presidente e Urdhrit të Mjekut të Durrësit, ndërsa në periudhën e pandemisë Covid19 fitoi popullaritet të madh me këshillat e saj për qytetarët. Për shkak të profesionit të saj, është ë vështirë të gjesh shumë foto të mjekes Harizi, pasi më së shumti stili i saj përbëhet prej bluzës së bardhe dhe këpucë të sheshta, për të kapur ritmin e punës në spital.

Different styles and beauty, which of the candidates for the City Council stands

Manjola Luku është po ashtu në listën e koalicionit "BF" për Durrësin, e cila po ashtu mban profesionin e mjekes. Luku karakterizohet nga një stil klasik, me flokët e gjatë e të zinj, që i japin një portret akoma më të bukur.

Different styles and beauty, which of the candidates for the City Council stands

Afërdita Gjini is on the list of the Municipal Council for the "Together We Win" coalition. Gjini has a colorful style, with short blonde hair. He also prefers the classic shirt-jacket style, where he makes sure that the shirts are printed and elegant.

Different styles and beauty, which of the candidates for the City Council stands

Latest news