Flash News

KRYESORE

Stuhi dhe vrull

Stuhi dhe vrull

Durham, Britani

Dallgët përplasen në mol pranë Seaham Lighthouse ndërkohë që paralajmërimet e motit të keq mbeten në fuqi falë erërave të forta të stuhisë Atiyah.

Foto: Owen Humphreys/PA

Të fundit