A po futemi në Luftën e III-të Botërore? Le të flasim pak për atletet e 2020-ës

Teksa jemi futur në vitin 2020 janë shumë pyetje të mëdha në buzët e secilit: A jemi duke u futur në Luftën e Tretë Botërore? Si do mund të ndalojmë planetin të digjet? Dhe më pak e rëndësishmja: cila është gjëja e madhe që do të ndodhe me botën e atleteve?

Për fatin e keq nuk jemi të pajisur t`i përgjigjemi dy pyetjeve të para: çështje të tilla janë shumë larg sferës së ekspertizës së kësaj kategorie, që është e përqendruar në veshje  e këshilla stili për meshkuj.

Por në fotot e mëposhtme keni llojet e atleteve që janë shumë në modë dhe këshilla nga ekspertët e modës për vitin 2020. Disa nga këto duhet t`i keni se s`bën në gardërobën tuaj.