Flash News

Ditari i Opozitës

Meta: Jemi të parët në rajon, për pagat më të ulëta dhe korrupsion më të lartë

Meta: Jemi të parët në rajon, për pagat më të

Kryetari i Partisë së Lirisë, ilir Meta ka ndarë një raport i cili tregon se Shqipëria është e para në rajon për pagat dhe pensionet më të ulëta.

Përmes një postimi në rrjete sociale, Meta ka shpërndarë postimin e deputetes së PL-së Erisa Xhixho krahas së cilit shkruan:

“Jemi të parët në rajon për pensionet më të ulëta, për pagat më të ulëta dhe për korrupsionin më të lartë sepse jemi të fundit për demokracinë dhe shtetin ligjor!”

Të fundit