Flash News

E-TJERA

Këmbimi valutor 10 qershor, me sa shiten dhe blihen sot monedhat e huaja

Këmbimi valutor 10 qershor, me sa shiten dhe blihen sot monedhat e huaja

Në tregun e këmbimit vakutor sot monedha e eurozonës shitet me 106.1 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 98.7 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 123.3 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 74.5 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 109 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.7 lekë.

Të fundit