Flash News

E-TJERA

Për herë të parë në historinë e futbollit, gjyqtari nxjerr karton të bardhë

Për herë të parë në historinë e futbollit,

Për herë të parë në historinë e futbollit, një gjyqtar ka nxjerrë kartonin e bardhë në fushë.

Kjo ka ndodhur në Portugali gjatë derbit mes Benfica-s dhe Sporting Lisbone në kategorinë e femrave, është parë kartoni i bardhë.

Ndryshe nga kartoni i verdhë apo i kuq që janë në formë ndëshkimi, kartoni i bardhë u akordua për stafet mjekësore.

Gjatë ndeshjes një lojatare u ndje keq në fushë, me stafet mjekësore që vrapuan për të ndihmuar.

 

Të fundit