Flash News

E-TJERA

Shtypi i ditës/ "Rinumërim dhe ndëshkim për grabitjen e zgjedhjeve", "Dejavu e shkarkimit"

Shtypi i ditës/ "Rinumërim dhe ndëshkim për grabitjen e
Foto ilustruese

Pasqyra e lajmeve kryesore të ndodhura gjatë ditës së hënë.

Këto janë titujt kryesorë të gazetave për ditën e martë, 4 maj 2021.

Shtypi i ditës/ "Rinumërim dhe ndëshkim për grabitjen e

Shtypi i ditës/ "Rinumërim dhe ndëshkim për grabitjen e

Shtypi i ditës/ "Rinumërim dhe ndëshkim për grabitjen e

Shtypi i ditës/ "Rinumërim dhe ndëshkim për grabitjen e

Shtypi i ditës/ "Rinumërim dhe ndëshkim për grabitjen e

Shtypi i ditës/ "Rinumërim dhe ndëshkim për grabitjen e

Të fundit