Glorious bastards

Kanë, Francë

Shannon McIntosh, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino dhe Margot Robbie arrijnë për screening-un e filmit Once Upon a Time in Hollywood në Festivaline Kanës.

Foto: Eric Gaillard/Reuters