Flash News

KRYESORE

Kryeministri dhe bashkëshortja të kombinuar në çdo detaj, tërheqin vëmendjen e të gjithëve

Kryeministri dhe bashkëshortja të kombinuar në çdo detaj,

Kryeministrin e Kosovës Ramush Haradinaj dhe bashkëshorten e tij Anita pothuajse gjithmonë i shohim pranë njëri-tjetrit në daljet e tyre publike. Sa i përket dashurisë së tyre, ata nuk janë kurrë të rezervuar.

Si kryeministër, Ramushi është shumë i përkushtuar ndaj punës, por asnjëherë nuk ka anashkaluar familjen, shkruan “Oravip”.  E njëjta gjë mund të thuhet dhe për zonjen Anita.

Së fundmi ata shfaqen të veshur të dy njësoj në një nga daljet e tyre publike dhe ngjajnë shumë bukur krah njëri-tjetrit.

Të fundit