Naftëtari i kujton premtimet Ramës dhe ja thotë në sy: U qëndron atyre që na ke thënë?

Kryeminsitri Edi Rama i shoqëruar edhe nga ministrat Ahmetaj dhe Gjiknuri zhvilloi një interpelancë live me naftëtarët e Ballshit. Këta të fundit i kanë bërë të ditur kryeminsitrit shqetësimet e tyre duke kërkuar edhe zgjidhje për situatën.

Një prej naftëtarëve i ka kujtuat kryeministrit Rama premtimet që u ka bërë atyre teksa e ka pyetur nëse i qëndron akoma atyre premtimeve.

“Rafineria është në gjendje të mirë teknike. Të garantohet statusi i naftëtarit.  A i përmbahesh premtimit që bëre gjatë fushatës? Pyetja e dytë, a i mbahesh premtimit se do na paguheshin lekët e prapambetura?”, tha njëri prej naftëtarëve.