Për të gjithë të apasionuarit pas lojërave “Odyssey G7”, Samsung lançon globalisht ekranin e lakuar

Sot është njoftuar globalisht lançimi i ekraneve të lakuara të lojërave Odyssey G7. I zbuluar në CES 2020 në Las Vegas, formacioni i Odyssey ripërkufizon përvojën e lojërave duke kombinuar ekranet e lakuara më gjithëpërfshirëse me karakteristikat më të mira të klasës.

Ekrani G7 është monitori i parë i lojërave 1000R në botë, që do të thotë se krenohet me një rreze lakimi 1.000 milimetra. Ai gjithashtu përmban një kombinim të fuqishëm të veçorive të ndryshme, duke përfshirë kohën e shpejtë të përgjigjes 1ms me shpejtësinë e rifreskimit 240Hz dhe cilësinë e figurës kristal të qartë QLED për të kënaqur nevojën e lojtarëve për lojë të qetë dhe tërheqëse.

“Samsung po mban pozicionin e tij si udhëheqësi global i tregut të ekraneve të lojërave me risi të vazhdueshme në krijimin e përvojave gjithëpërfshirëse të lojërave të gjeneratës së ardhshme, duke shtyrë kufijtë e asaj që është e mundur Monitori i lakuar Samsung Odyssey G7 është kombinimi i fundit i lakimit, rehatisë dhe avantazhit konkurrues, duke i dhënë lojtarëve performancën e përparuar që u duhet dhe kërkojnë,” – tha Hyesung Ha, Zv. President i Departamentit Visual Display në Samsung Electronics.

Samsung gjithashtu përfshiu elemente të dizajnit futurist bazuar në vëzhgimin e tendencave të tregut dhe reagimet e mbledhura nga konsumatorët. Ngjyra e zezë mat është kombinuar me një sistem ndriçimi që ndryshon ngjyrat në pjesën e pasme që mund të mbetet statik ose i zbehtë gjatë lojës, si dhe të ndryshojë ngjyrat bazuar në preferencat e lojtarit.