POLITIKOFF

Përse Nevina Shtylla është shkëputur nga ekrani

Përse Nevina Shtylla është shkëputur nga ekrani

Së fundmi është vërejtur mungesa e Nevina Shtyllës në "E diell" dhe nuk është dhënë asnjë shpjegim për mungesën e saj.

Por vetë moderatorja ka treguar se është infektuar edhe me Covid-19 dhe kjo është një ndër arsyet që nuk ka qenë e pranishme në emision.

Por për momentin se di a do i shijoj dot. Ka shumë pak ushqime që ua ndjej pak shijen. Nëse ka ndonjë sekret se si ta kthej, ju lutem më ndihmoni,”- shkruan Nevina.

Përse Nevina Shtylla është shkëputur nga ekrani

Ditari politik

Të fundit